„Suzanin izbor“ je lifestyle Video Blog i TV emisija sa elementima informativnog, zabavnog i reality programa.  Voditelj emisije i njeno zaštitno lice je poznata TV ličnost i spisateljica Suzana Mančić.

Naslovna-А

Kao osoba koja je kroz svoj dugogodišnji rad na TV-u i u medijima postigla da njeno ime samo po sebi predstavlja brend za više generacija u našoj zemlji i regionu, u TV emisiji „Suzanin izbor“ ona se bavi, na sasvim ličan način, prezentovanjem proizvoda i usluga koji čine jedan definisan visoki lifestyle moderne žene!

Kroz status domaće verzije poznatih svetskih opinion maker-a tj. osoba koje stvaraju i potvrđuju modne, potrošačke i kulturološke trendove, kakva je bila čuvena Joan Rivers i kakva je Oprah Winfrey, Suzana Mančić predstavlja, prezentuje, komentariše, kritikuje, preporučuje i prenosi svoje utiske o svim dostupnim proizvodima i uslugama u našoj zemlji i šire, koji su ili trebaju biti sastavni deo životnog stila urbane, komunikativne, obrazovane, negovane, poslovne, fizički i društveno aktivne žene sa istančanim ukusom i osećajem za praktično i lepo.

Aktuelni modni trendovi, umetnost, fizička kultura i rekreacija, zdrava i kvalitetna ishrana, kozmetički proizvodi i proizvodi za negu, restorani i kafei, mesta za odmor, proizvodi za domaćinstvo, za opremanje doma, automobili, proizvodi visoke tehnologije i drugi, predmet su preporuke, kritike, pohvale i analize kvaliteta i predmet su „Suzaninog izbora“, bilo da je taj izbor njen potpuno lični ili proizvod konsultacija i usaglašenog mišljenja sa mnogim gostima emisije, takođe poznatim javnim i medijskim ličnostima.

YOUTUBE-COVER

Produkcija: Adria Video Communications
Muzika za špicu: grupa California
Dizajn: Nikola Kekić
Snimatelji: Mirko Lazović, Dalibor Vidojević
Montaža: Aleksandra Nikčević
Marketing: Snežana Števanov
Voditelj: Suzana Mančić
Izvršni Producent: Ivan Nikčević

“Suzanin izbor” je osvojio više prestižnih priznanja kao najbolja lifestyle TV emisija i Video Blog: Beogradski pobednik 2017, 2018 i 2019, Prvi Oskar Srbije (Oskar popularnosti) 2017, 2018 i 2019, regionalno prizanje Balkan Awards 2018 i 2019 i Kraljevski oskar 2019 za muzičku numeru za špicu. Voditelj emisije Suzana Mančić je osvojila prizananje Dama godine region 2018.